sakit kepala

nak tanya ada tak petua nk redakan sakit kepala yg berterusan masa pregnant ni...

1 Balas

Saya minum jus orange or limau kasturi bagi msm skit..lpas tu manfi dari kaki ke and last skali kpala..manfi smpai rasa sejuk..lpas tu pkai bju jarang2 baring kat bawah kipas or tmpt ada penghawa dingin..tinggikan kaki dari kpala..relax smpai trtidur..

5y ago

ok... bole try cara sis ni... tq ya... tak larat rasanya sakit mcm rasa menyucuk-nyucuk