salam semua... sy nk tnya...

sape ada petua nk hilangkn sakit kepala... sy pregnant 17weeks.. kerap sakit kepala...

8 Balas

Saya pon sama. Cuma ape yang saya perasan, dia datang bila penat je. Tapi bila asyik baring or tak buat pape, ok pulak. Masalahnye saya ni duduk dalam kereta je pon boleh penat, tak faham betul. Rasanye cara tidur + makan paracetamol je paling berkesan

Tny doktor apa yg perlu, doc sy haritu bg pcm je. Ms sy 1st trim haritu skt kepala xhilang2 pastu suami suh try cek power rabun. Shocked tiba2 rabun. 150-200. Ptt la mkn ubt xhilang2 skt. Sblm ni xprnh pakai glasses

Cuba cek mata. Sebab takot hormon kita berubah..Mcm saya mmg ada silau n rabun tp xpakai spek. Bila pregnant, gtau doktor. Doktor suh cek power mata. Lepastu mmg naik, and kene pakai spek skrg ni. Kalau tak sakit balik la

4y ago

sama sis sy mcm tu sakit kepala lps pakai cermin mata alhamdulillah hilang sakit

mcm sy time pregnant sllu skt kpla...skt xble bwa bincng..smpi minyak kapak tu sy tuang2 dkt kpla

Mnum air ckup2, n mkn mknn yg kmu mengidam sgt, boleh try mcm sy dulu

Saya pun Sama juga duk sakit kepala and sakit leher pula

Minum pati juice delima

Cuba sapu balm. Urut2

5y ago

Dah cuba sis.. mcm2 balm sudah sapu.. siap tido lg.. tp xjuga ok....