Upt double line lebih 5 minit

Hi nak tanya ada tak kat sini yang pernah ada pengalaman upt naik double line lebih 5 minit tapi pregnant?

5 Balas

Sis try cek upt dip & tell atau clear blue. Cek upt semasa bangun pagi sebab masa tu urine lagi pekat untuk detect hcg

Setahu saya keputusan UPT batal dah tu jika lebih 5 minit. Tengok pada manual UPT kot lain jenis lain info nya.

5-10 min should be ok.. klu was2, gne brand lain plak selang 3-4 hri kmudian..

Jangan berharap pada invalid result. Buat test semula

nak senang awak beli digital clear blue.😊🌻

11mo ago

sebenarnya awak tak perlu kopek pon. sebab digital cb ni salah satu upt yg tinggi sensitivity. kalau mcm awak ws2 juga. boleh buat beta hcg dkt klinik swasta. kalau hcg awak meningkat mean mmg awak pregnant dear.