Upt strip boleh dipercayai ke?

Hi momy semua, saya nak tanya.. kalau upt strip kuar double line tapi samar within 5 minit.. boleh dipercayai ke?

6 Balas

sy masa awal2 nk check pregnancy. sy guna upt strip dr shoppee je awak. lepas naik double line tu baru sy g beli upt dr farmasi. kemudian beli digital CB. alhamdulillah 22 baby sy guna yg sma masa awal check pregnancy xde kena scam dkt upt strip.

kalau upt strip shopee yg hijau tu xboleh dipercayai. ramai dh kena scam. baik pi beli upt kt farmasi. nak murah ade brand disclosure. bru rm5 ke 6 mcm tu. yg tu accurate even murah. boleh repeat dlm lgi 4hari nnti. sbb hormon hcg meningkat every 48hours.

12mo ago

okay momy, tq tau.. doakan saya ye

tgk jgak jenis upt strip yg awk guna... ada yg accurate, ada yg scam... klau rsa tk puas hati, boleh cek guna clearblue/dip n tell terus

Saya kalau dpt double line samar kat upt strip biasa tu, saya akan double confirm dngan pakai upt dipntell..

Ikut upt jgk.. kdg2 blh caya..utk case awk ni.. cuba try upt lain mcm clearblue/dip&tell..

12mo ago

okay momy.. tq.. doakan saya ye

boleh