air selesuh orang arab sanggul Fatimah

Nak tanya, ada sesiapa pernah try ke air selusuh orang arab "rendaman sanggul Fatimah"..? Ok tak? Cepat tak bukaan nye?

air selesuh orang arab sanggul Fatimah
2 Balas

ada sy berhadapan psakit minum air ni. contraction kuat, jalan tak buka. las2 baby lemas kena czer. tepuk dada tanya selera nak guna ke tak. minum air yg di baca2 doa selawat takpe la. flow process bersalin ni kita takleh duga. ada org guna selamat boleh dia cakap ok sbb tak jadi pape. terpulang pada tuan badan

depends mommy to be.. Smua tue atas ketentuannya..