PECAH DARAH&ZINCOFER

Nak tanya , Ada sapa2 tak yg kne makan 2 ubat ni ? Korg makan 2 ubat ni sekali@Selang seli pagi&Malam ..

4 Balas

Zincofer makan sebelum sarapan pagi.. Peach darah makan malam sebelum Tidur.. Ni Rutin saya masa masuk wad sebab gula darah terlalu tinggi.. Doctor sah kan ada kencing manis..

mkn dua2 selepas mkn... tp klo minum minuman caffeine milo, tea, kopi @ susu kne jrkkn 2 jam... sbelum @ slps consume iron tablet tu... sbb caffeine x serp zat iron tu...

ubat cair drh dear, bukn pech drh... tkut sis bce... hehehe...

sy xpenah makan pecah darah tu..zincofer selepas mkn rasanya