Najis bayi

Nak tanya ada penyelesaian tak kalau bayi 8M berak keras,skrg Full susu badan..kesian tgok dia teran

5 Balas

kena recheck balik pemakanan anak. dlm meal menu anak lebihkan sayur hijau. snacking boleh bagi buah naga,oren navel,tembikai,pear,atau plum. air masak untuk 6-8bulan anggaran 2 oz. lepas mandi buat urutan ILU dan kayuh basikal.

rasanya puan kena bg ank minum air kosg selepas bg dia mkn...serta texture or jnis mknn pn kdg2 mainkan peranan juga blh sbbkn.ank.alami berak keras...xslh sy la dlu pnh bc ada article ttg ini..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

kalau tak jalan kena bagi ubat cucuk kat lubang jubur atas nasihat doktor..

lebihkn sayuran daun hijau dlm diet ank

Bagi makan banyak buah