Najis baby Baby saya dalam 5 hari tidak berak sya full susu badan.baby umur 3 bulan

Masa bby berak tu dia ada nangis² sikit tak kuat sambil teran . #pleasehelp #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing najis bby ada ketul² tpi x keras. Bby sembelit ke?

Najis baby
Baby saya dalam 5 hari tidak berak sya full susu badan.baby umur 3 bulan
1 Balas

Normal kalau baby tak berak 5hari and susu badan. Asalkan dia tak meragam and perut tak keras. Sebab kalau dia dah start berak. Begini lah najis nya. Banyakkkkkk sangat. Haha. Peram 5 hari punya penangan.