Bayi menangis ketika membuang

Hi. Nak tanya normal tak kalau bayi menangis waktu dia nak buang air besar? Najis dia tak keras. berak pun dalam 3/4 kali sehari. Fully bf

2 Balas

Anak sy baru 1 bulan 4 hari. Mmg setiap kali nak membuang dia akan nangis. Mungkin sbb tak pandai teran lagi. Tapi sy bantu diaaa untuk dia berak. Baringkan, kangkang kan kaki diaa macam katak supaya mudah dia nak teran.

rasanya anak awak mcm anak saya time nb dulu ni ,bole jadi dia tak selesa , taktau nak meneran mcm mana, padahal najis okay. tapi lama2x inshaAllah okay.