baby gerak

baby saya sekarang tendang sampai sakit2 pinggang & senak sangat. start nak masuk 34 weeks. kenapa ya🥲

3 Balas

Eeeeee baby saya pun dulu macam tuuu. Tapi masa 5-6 bulan. Sebab saya perut nipis. Masuk 7 bulan saya boleh tengok ye dia tapak kaki kan saya, dia lututkan saya, sikukan saya 😂😂😂 sebab baby makin besarrrrrr

Sis cuba buka youtube, cari “stories for baby in womb” atau buka surah2, letak dekat perut. Kot2 baby bosan dalam tu. Sbb sy ada nampak video baby dlm perut pandai bosan, tu yg kadang duk main tali pusat.

bg i normal je . sometimes i also feel same things jugak . then i open music for pregnancy punya , very calm , and make baby more crazy inside my womb , kick2 nonstop hahaha . 🤣