Tak boleh pakai bengkung

Nak tanya, ada ke kes macam saya juga. Setiap kali saya cuba pakai bengkung, kaki saya akan kebas2 walaupun dah Cuba tak duduk gantung kaki. Pernah sampai kaki bengkak teruk tak boleh jalan 😭. Masa bengkak tu saya buka dulu tak pakai bengkung, bila dah surut bengkak saya cuba nak pakai balik, mula dah rasa kebas2 balik. Ada harapan ke perut nak kempis balik sebelum habis pantang kalau macam ni?

3 Balas

Bengkung ni tak wajib pun awak. Kalau tak boleh pakai, jangan pakai.