Cari bengkung preloved

Ada sesiapa ada bengkung jenis macam ni tak yang nak preloved . Nak cuba pakai untuk berpantang , edd early july. Dulu oernah beli bengkung tradisional, bila nak membuang tu Allahu susah nak buka and susah nak pasang balik . Pernah tak sempat buka dah basah . Kalai ada sape2 nak preloved bengkung hybrid sejenis macam ni boleh komen ! Thank youuu

Cari bengkung preloved
6 Balas

saya dulu pakai bengkung tradisional yg tropical herbs punya. then saya hantar kedai jahit minta tambah zip kat bahagian tepi. tapi salah saya buat zip penuh sampai atas. bila buka susah nak pakai balik. patutnya buat zip separuh je untuk senang ke tandas. caj dalam rm10 je untuk tambah zip.

5mo ago

hahah cop awal2 sis. kata kat dia habis je guna terus je pas jangan tangguh2 simpan2 🤣 tapi bestnyaaa nanti ramai cousins sebaya. anak saya yg due bulan depan ni pun ada 3 orang cousins sebaya dia, tapi dia paling kecik. semua boys pulak 😆 miga selamat semuanya sis! 💐💐💐

saya ada bengkung zap. takde tali xde zip tp ada velcro 3 tu. pakai 1x je pastu kena ulang alik hospital klinik lama sgt malas nak pakai😆

5mo ago

yg velcro tu pun senang dh, nk gi toilet bukak yg bwh sekali je. siap urusan blh zap blk sdri je

sy ada bengkup jenis pelekat, senang je pakai perut auto slim, nak letgo 30 je sapa nak whatsapp je sy 0133706199

5mo ago

pelekat tu yang velcro kann .. saya ada dahh buat standby.. cuba2 nasib je cari yang hybrid macam gambar tu hehe

👍

brp

5mo ago

saya tak jual . saya mencari yang nak preloved hehe