Haid tak berhenti selepas cucuk depo

Hi nak tanya, ada ke ibu ibu yang jadi benda sama macam saya? Dah 20 hari darah tak stop lagi. Darah pulak banyak bukan jenis tompok2. Ada yang tau kenapa? Dan ada tak cara untuk berhentikan darah?

5 Balas

saya cucuk depo gak tapi takde camtu. mungkin reaction badan kita lain lain. try pergi kk balik tanya pada doktor takut ada masalah lain pula

Kalau darah haid 15 hari je. Lepas tu darah penyakit atau istihadah. Kena refer doktor ok.

Kena pegi klinik, nanti akan doc bg ubat untuk hentikan darah

refer kk balik sis. bgitau darah tak benti.

try chk kat hospital, takut ada fibroid..