Salam..nak tnya mommies2..Bahaya x banyak minum ais time prgnant...?

Just nak tahu saja..trima kasih#seriusnanya #firstmom

21 Balas

Saya selama ni mmg selalu makan n mengunyah ais. Tapi sejak sebulan 2 ni jadi macam satu tabiat. Rasa macam tak puas kalau dlm sehari tu tak mengunyah ais. Kadang2 baru nak tdo, sanggup turun bawah buka fridge utk kunyah sketul 2 ketul.. Naik risau jugak takut ada apa2 risiko. Nasib baik terjumpa soalan ni. Tq bg yg btanya dan thank you juga bg yg dh tlg jawab..