PERUT KERAP MENGERAS 37WEEKS

just nak tahu, memang minggu 37weeks ni perut kerap mengeras ke? kadang2 sakit memulas je. blm ada rasa contraction. cuma sakit dekat bahagian belakang & rasa ngilu kat bawah je kadang2. patut ke nk pergi hospital utk check? risau sebab perut asyik mengeras setiap 10-20minit mcm tu

2 Balas

Perlu sis sbb kerap. Semoga dimudahkan urusan sis aamiin. 🤲🏼

2y ago

tu la saya pon sama baby selalu sgt mengeras..tapi kadang ade juga memusing and tendang..and takde rasa contraction lgi..cuma bila mengeras tu sakit la jugak nk buat ape2 😅saya baru 35 weeks..