Need to know

Nak tahu mcm mna sakit nk bersalin ya sorry first mom

16 Balas

mak saya pesan, kena bertenang dan berfikiran positif. insyaAllah senang bersalin. masa sakit kontraksi tu anggap je sakit sembelit atau senggugut. jika stress dan takut, kita akan jadi lemah dan tiada tenaga nak teran.

entahlah sbb sy xrasa sakit nk bersalin .. tau2 dh bersalin .. alhmdulillah Allah permudahkan .. tmbhan lg nii ank yg first .. yg penting sy think positif jer jgn think bnda2 yg menakutkan

Klu ikot sya ank slung sya tahap nk mati pnya sakit..sakit yg totally pitam xtahan gila nk tggung smpai trpikir nk cri pisau bnuh diri.ahahhaha

tq pada yg share pngalaman in shaa allah kuat untuk cinta hati pertama ...

better xyah tnya pglaman org nnt takut je sbb rezeki org lain2 sis 🤣

2y ago

👍

Sakit mcm perut memulas tp 10kali ganda....