Scan

Nak tahu la biasa kalau scan kat swasta berapa bayaran agak2 yee ? yg 3d apa semua tu ? tak penah scan lagi ni

2 Balas

Klau 2d biasa bawah seratus..klau 3d ke atas biasa seratus ke atas tp brgntung pd klinik jgk..mcm sy prnh buat detail scan 2d + 3d,4d& 5d live rm220..tp ada jugak org buat murah lg dr tue..kna survey2 dlu..

4y ago

Kena pndai cri sis sbb bleh dpt murah lg..tp klu 5d mmg biasa seratus ke atas

Try poliklinik az-zahra..no fon try Google sbb sy walk in ari tu

4y ago

Sama2 awk..😊