Mommy yg tau silalah berkongsi maklumat

hai mommies out there! nak tanya kalau buat scan dekat klinik swasta bayaran berapa ya ? klu scan 3D bayaran berapa and so on😸 sbb skrg saya dah 23 weeks but dlm appointment dgn doctor scan nti 28 weeks takut tak nmpk jantina baby sbb dah membesar😅 #firstbaby #1stimemom #scan3D

2 Balas

atas klinik jugak. sy 22w buat scan 2d/3d rm40 je. tp xjelas Sgt sb bby xberapa besar lg. tp jntina dia nasib lah dpt tgk ke x, sb bergantung pada kedudukan bby tu sendiri Masa scan. kalau beruntung, dpt lah tau gender, nk tau lebih detail, cuba detail scan sis. kalau area Sy pekan pahang . detail scan around 150rm

3y ago

tq awak☺️

klinik siti area Klang valley ni Ade buat pakej 2xbyr..Cuba survey..moga dipermudahkan urusan mommies and baby

3y ago

terima kasih doanya☺️❤️