Nak scan kat swasta

Sya baru 5w5d.. Agak2 bolh nmpk tak klu scan biasa kat swasta? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

11 Balas

Ni ikut badan, ada yg awal 5w pun dah nampak isi kantung, ada yg scan 7w pun baru nmpk kantung membesar tkde isi. Mcm tip yg Puan Aina bgtau tu, minum air byk byk sebelum buat scan dan tahan kencing utk kasi nampak jelas

saya pergi scan 6w3d dh nampak kantung dan heartbeat baby.nk bagi jelas nmpk minum air banyak2 dan tahan kencing sebelum g scan.insyaAllah boleh nmpk

3y ago

berapa kos scan kat swasta sis?

boleh je, tapi minum air banyak pastu tahan kencing, bagi bladder penuh. kalau tak tak nampak sebab kantung kecik lagi

sy 6w5d dh nmpak heartbeat.. try pgi minggu dpan..

Too early.. Week 6 plng awal bru bru nmpk..

blh. tpi nmpak kantung je biasa nya sis

8w ke ats bru npk sume sis

Saya 6w dah boleh nampak

Sy 5w4d dh nmpk sis😊

7weeks dh blh nmpk 😊