21minggu ++

Just nak sharing and nk tau if ada tak mami2 kat sini still ada alahan macam sy 🥲.. alkisahnya semalam husband minta masakkan telur bistik, siap mkan semua, tk sempat bgun cuci pinggang dh rasa mual tu .. sy perasan 2,3 hari ni kalau makan benda yg berkuah merah atau bergoreng (nasi goreng, bihun goreng) bersiap siaga la uwerkk balik 🤣🤣 .. paling sakit hati, husband boleh bedal gelak sakan je 😒😒, haiyooo

2 Balas

Samaaaa saya haritu alahan sampai 12w je, ni ttbe dah 22w bila makan western muntah balik, tak kira apa jenis Western semua takleh. padahal makanan tu kita boleh je makan & rasa sedap, bila dha masuk dalam perut tu auto keluar balik. org cakap kalau camtu sbb baby mmg tak suka. so kena la makan benda lain

2y ago

Sy first trimester mmg suka western, mkan tkde muntah, menipu la .. mmg akan mntah but westerm je yg sy boleh telan ..

😁