Dah bersalin 8 Oct 2022 38wks 3 days

Just nak share pengalaman bersalin di Timberland Medical Center.7 oct ketuban pecah, 8 oct 9am labor room.induce 2-3pm push until selmat melahirkan bby boy secara normal 1st degree tear vagina and berat baby 3.14kg. Saya doakan ibu2 lain pun selamat bersalin ya.

3 Balas

Tahniah sis, Alhamdulillah. Sy menanti hari 38weeks dah ni. Doakan sy dipermudahkan bersalin normal 🤲🏻

Tahniah sis and family. Selamat berpantang 🥰🥰 semoga baby and ibu sihat selalu 🥰😘

alhamdulillah.. tahniah sis