Jantina baby berubah tak?

Hai mommies sekalian, haritu saya scan doctor cakap baby boy sebab nampak pistol, nak tanya pengalaman mommies semua ada ke yang scan baby boy tetiba keluar baby girl? Rasa neves pula sebab barang semua dah beli warna biruu 😆

Jantina baby berubah tak?
14 Balas

InshaAllah betul la tu dear. kawan saya tahun lepas scan boy memang nampak pistol tetapi sekali keluar girl😂😂 Alhamdulillah dah besar dah dia setahun lebih umur dia.. anak saya scan boy memang keluar boy ..tapi tak tau lah kawan saya tu scan boy keluar girl pulak dia siap buat 5D lagi ..

sy punya scan bln lepas xnampak..kelabu je.. xleh dtect.. smlam dokt scan lg sbb nk ukur tulang2 rgka dia.. eh dia tnjuk pulak bebird dia..😂terang elok lg pistol kcik pn nampak..

Lau boy mmg da boy awak.. Mcm Sy tak kesah dpt anak boy ke girl, tapi suami Sy berharap dapat lelaki dia beli beg semua biru, tapi keluar boy.. Skrg pantang da 27 hari

3y ago

Itula, sy pon dh beli barang2 biru byk..takut tetiba keluar lain pulak..btw td dh pegi scan 5D mmg sah boboy 😁

Kalau dh scan byk kali nmpk pistol tu susah jgk nk tetiba keluar perempuan, unless masa scan pun mcm tk pasti tp 'rasa-rasa mcm lelaki' ha yg tu ada lah potensi.

3y ago

Kan, kalau tetiba takdir berubah kena redha la kn sis..theme lain dr yg lain 😅

Selalunya Kalau nampak boy, confirm boy. Tapi haha kenapa beli biru utk boy. Mana tahu nnti baby suka color merah ke 😆 suka color pink ke oren ke

selalunya kalau scan bby boy x pernah lg kluar bby girl. sbb klau scan nmpk pistol mmg btul la tu boy.

2y ago

eh ramai je scan byk kali nmpk boy tp kluar girl

ibu2 nak tanya, belah penang (pulau) ada x tempat bersalin yg ok, muslim friendly, doctor perempuan? 🥲

Takda yg mustahil dgn kuasa Allah.. Mmg ada je yg waktu lahir kluar lain.. Tpi jarang2 la

3y ago

Itula kan..kuasa Allah …tapi tadi dh nampak real pistol ☺️

Alhamdulillah baby keluar sama jantina mcm dlm scan 😁

saya scan dr bilang macam boy..sekali keluar girl pula

2y ago

Eh doktor salah tengok ke?