Najis bayi 2bulan keras

nak minta pendapat. bby 2 bulan tp da minum FM sbb susu bdn sikit. all these while mmg minum anmum infacare. cuma 2 3 hari ni je tahi dia keras. nak buat mcm mana ye?

2 Balas

susu badan nk byk kena kerap ada demand.. fikiran pun tak boleh asyik cakap susu sikit susu sikit. baby yg menyusu badan jarang nk kena sembelit, agak rare la.. tahu ke tak apa tanda baby tak cukup susu?

susu x sesuai dgn baby tu.. mcm baby my sister.. tukar susu lain bru najis ok..