Baru tukar susu

Salam semua.baby saya umur 3 bulan 19 hari...normal tak najis bby mcm ni? Hari ke 3 baby baru berak lps tukar susu dutch baby.sebelum ni minum anmum dari umur sebulan,minggu lepas 3 ari tak berak dan kalau meneran muka merah padam sebab tahi mula keluar keras (minum anmum) . .., .. gambar di komen adalah tahi minum dutchbaby dan berak cuma sekali sehari. Muka ada ruam sedikit .

Baru tukar susu
4 Balas

susu tak sesuai dengan baby tu. cuba sis tukar susu lain. baby saya minum susu dutch baby jugaa berak najis kuning mustard.

Tukar susu sis,susu yg skang ni xsesuai ngan perut anak…boleh cuba lactogen…

boleh refer poop chart ni

xsesuai tu