alahan teruk

Nak makan semua tak boleh ? nak masak ????? tak boleh bauk sangat lagi² kalau orang jiran bawah kiri kanan , dorang masak semua saya rasa bauk sampai mamak mertua masak pun bauk ? ada penawar ka bagi saya yang mengandung anak ke 2 ni / 2 bulan

2 Balas

Bauk tu apa sis Saya dulu pun alahan teruk , memang rsa nk mkn tp bila mkn je keluar balik

bnykkn mkn buah, alas perut dgn roti, yougert, susu dan sbgainya...