Alahan Sewaktu Mengandung

Hye ada tak mommies kat sini yg alahan teruk sampai minum air masak pun muntah ,ada tips tak mcm mana nak tambah air dlm bdn selain air masak 😁

2 Balas

nurse beritahu minum air buah perah sendiri kalau boleh. kalau minum air manis, katanya takut diabetes nanti. cuba tambah air masak dlm air manis kalau boleh. mcm saya , ada baca komen, pakai straw telan terus ke kerongkong. buat masa ni boleh minum sbb tak kena dkt lidah

Makan buah yg berair mcm tembikai