Suami rapat dengan ibu sangat

Hi just nak luah perasaan. Suami saya rapat sangat dengan ibu saya. Bodoh ke kalau saya jeles? Suami layan ibu sama macam layan saya cuma tinggal tak sebilik dan cium bibir je. Ke saya yang tak normal jeles macamni. Suami suka buat ibu ketawa, and haritu masa daftarkan ibu di hospital, suami usap kepala ibu. Ibu pula kadang cemburu tengok kami berdua sampai tu merajuk kitorang berborak tak ajak dia join sekali. Ahh tak suka perasaan bodoh macamni!

15 Balas

maaf cakap bukan nak bersangka buruk, ibu awak level cantik dia macam mana? bagus dahtu kalau dia rapat dengan ibu awak tapi apa yg awak sampaikan agak pelik sikit ni pendapat saya la, kalau awak rasa apa yg suami awak buat tu buatkan awak tak happy then bgi tahu suami. communicate is the key.. jangan simpan