Baby Kena Kuning

Nak kongsi sikit pengalaman ank kedua sya kuning..ank sya kuning dia 20..3 minggu sya ulang alik ke hospital dgn keadaan berpantang.. Sya dh x fikir diri sya, janji sya jpe ank sya.. Kesian tgk bby.. Kena cucuk smpai biru bekas jarum.. Akhirnya de jalan penyelesaian, pakcik sya beritahu beli susu karihome ni.. Minum setiap hari.. Dlm msa seminggu kuning dh turun 7..alhamdulillah lega sya..

Baby Kena Kuning
1 Balas

Ya sis. Memang susu kambing boleh kurangkan kuning baby. Saya sebelum ni. Before pregnant sy amalkan lass susu kambing. N baby keluar ada sedikit je kuning. Duduk wad 2 hari sahaja. Lepas tu balik. Sebab kuning tak tinggi sangat.

5y ago

Oo.. Sya ank kedua bru teruk kuning.. Ank yg first xde kuning.. Tu sya xthu.. Bila pakcik sya bgthu.. Baru saya thu kelebihan susu kambing ni..