tuam telur baby boy

Nak kena tuam telur baby boy sampai berapa month ya? Betul ke kalau tak tuam nanti kena angin pasang?

17 Balas

Bg sy perlu.. Pengalaman sy sendiri masa pantang kt rumah mil masa anak first, mil xtau kena tuam telur baby.. Mmg nampak besar telur anak first sy n kuat sgt meragam dlm pantang .. Bila balik umah mak sy, akk ipar sy ckp kena tuam n die tlg sy tuam kan.. Alhamdulillah nampak kecut telur baby.. Anak kedua sy pantang sendiri, beli tuam siap2 sblm bersalin.. Dari first day balik rumah sy tuam sendiri, Alhamdulillah xmeragam pun masa dlm pantang, mudah sgt jaga 😀

4y ago

Ada yg kata scary bila suruh tuam kat telur baby boy.. apooo..🤣