Tuam baby lelaki

Betulke kena tuam baby lelaki pada telurnya , kalau betul untuk apa ye and sampai umur berapa ? #seriusnanya #firstbaby

3 Balas

Baby saya lelaki dah nak masuk 4 bulan. Tak pernah tuam, tak pernah barut, sarung kaki & tangan jarang pakai. Alhamdulillah sihat sampai sekarang. Pakaikan minyak telon @ krim berangin je kat perut. Bahagian kemaluan jangan buat apa2. Risau silap kang, baby yang kena tanggung. Huhu

Kalau orang dulu sebab takut angin pasang. Saya tak pasti sampai umur berapa tapi kalau anak buah saya mak saya jaga, dia tuam sampai 3/4 bulan begitu

1y ago

oh baru saya faham , terima kasih ye perkongsian🥰

Haa mmg kena tuam ke?? Bukan tak boleh ke? Itukan tempat sensitif