Tuam baby sehingga bulan ke berapa

Hai ada sesiapa tau untuk tuam baby lelaki di telur nya sampai berapa bulan ye ? Sebab bulan ke tiga nak hantar taska nak bersedia kena tuam ke tak nnt cikgunya. Terima kasih.

4 Balas

sy tuam dlm pantang shj. lepas pntang sy tuam jika anak meragam kembung perut or tak boleh tido shj. kalau hantar taska mmg normal dorang takan tuam sbb tak sempat. klu awak nk tuam awk balik kerja before tidur kan anak awak tuam

4mo ago

Iya tapi saya Dr. saya faham concern ibu bapa, tapi bila tuam2 ni boleh dtang kmudharatan kpd kanak2, saya perlu bagi information yg betul. Angin pasang adalah testicular hernia ya. Bukan reverse dgn tuaman. Tuaman ni boleh rosakkan tisu testis😷

sorry sblm tu sy nk tanya,kenapa ya perlu tuam kt telur bby boy?

4mo ago

Baby sya dh 3 bln 16 hri tak buat Tuam 😁😁😁.

Tak pernah tuam

Tak perlu