SUAMI KAKI PUKUL

Nak di jadikan cerita, saya ada ayah kandung tapi dari kecik tak pernah jumpa ayah kandung, ayah masih hidup, cuma pernah tengok muka ayah kat gambar je, dan sekarang saya cuma ada ayah tiri, dari kecik lagi ayah tiri ni dah kawin dengan mak. Saya dah kawin baru masuk setahun, dan ada anak kecik sorang, suami saya kaki pukul, haritu dia pukul saya, bila ayah tiri tahu suami pukul saya, ayah terus serang dia kat bilik, nasib ayah tiri kena halang oleh mak dan pakcik saya, suami saya ada kat dalam bilik. bila dah selang seminggu lebih saya dah berbaik dengan suami, saya terus gurau ngan suami, saya cakap “awak pukul saya lagi pecah nanti kepala awak ayah saya buat”. Dan dia terus jawab, “ayah tiri awak tuh eksen je lebih, sebenarnya dia tak kisah pun pasal awal, saja berlakon masa tuh konon nak pukul saya, kalau betul nak pukul dah lama dah dia pukul saya”.. sumpah saya terasa ! rasa diri ni tak layak dapat kasih sayang ayah dan suami hmm

1 Balas

kalau dah dapat suami kaki pukul, kenapa nak stay lagi? bagus la tu ayah tiri awak nak backup awak. awak lagi lama kenal ayah tiri daripada suami awak kan? ikut awak la nak percaya siapa. suami awak tu saja je buat cerita konon ayah tiri awak tak sayang awak, dia saja nak racun otak awak. entah entah dia pun kecut telur jugak kalau betul ayah tiri awak tu nak pukul dia.