25w4d pregnant

Baby memang panjang akal yaa. Masa ayah dia tak ada dekat sebelah, ayah dia kerja, bukan main dia berkocak dalam perut. Tendang sana sini, berguling lah apa semua. Bila time buka camera, tiba2 diam. takpun, bila ayah dia ada, ayah dia pegang perut, dia mcm freeze dalam perut. Tak nak bergerak banyak 🤣 haih lah anak, kalau dah keluar tiba2 rampas takhta mak kamu dari ayah, mmg mak kamu ni gonyoh kamu habis habisan. Dalam perut dgn ayah tknak, dah keluar jgn nak melepek dgn ayah yaa 🤣🤣

14 Balas

Baby sy lain pulak sis. kadang bila siang tu dia diam jee, gerak pun sikit2 jee sampai kita ni risau. Ayahnya balik je kerja, elok die aktif kt dalam, tendang sampai rasa nak terkencing kita ni😂 Tu belum kalau sy pegang ayahnya, terus tendang kt dalam, kalau tak tu diam je duduknya. Bertuah betul😂

tu biasa sis bby sy pun camtu juga bila appa dia gosok perut amie dia.dia diam bila x dia main kuak lentang agaknya .bila on kamera nk rakam.dia diam..tau dia ye..tp skrg dh ok la amie rakam dia tunjuk aksi teruja dia tu 🤣try scan 5d nmpk muka amie dia..appa 🤔🤔🤣🤣 nasib la appa😆😆

kannnn. sama. kita bukan main la excited standby on camera nk bagi kt bapak dia. sekali dia senyap je. bila off camera rancak balik 🤣 kadang bila dia gerak kita ambk tgn laki kita letak kt perut terus diam dia. sejak dah dpt rasa kick ni bru sekali bapak dia dpt rasa dia gerak 😂😂

sama la...saya pon macam tue...bila ayah nya tak ada,dia berzumba dalam perut,bila dengar suara ayah nya @ ayah nya pegang,dia senyap gitu jea.. nak record pon sama,bila xrecord sakan dia bergerak,bila nk record,senyap😅😅,baru nak buat kenang²an dia gerak² dalam perut🤭🤭

sy lg lain mcm baby nie . ngan ayah die buat dono je.. cube dgn abang yg ats die dengar suara je Dh aktive berjoget😂 belum lg pgg perut.. bapak terpaksa bertabah SB jarang bersapa dgn perut momy sbb keje .. si abangnya kerap... sampai baby dlm perut pon dah kenal 🥰

Kita sama sis 🤣 Dan2 daddy dia pegang perut, terus sunyi sepi je. Tiba2 takda gelombang2 ombak pantai dah. Mcm dia takutt & seram je dgn daddy dia. Cuba time kita baring sorang2. Berombak2 perut dia kerjakan

Kalau saya suami selalu bercakap dengan dia. Bila nak tidur suami call duk panggil baby baby baby. Kemain dia menendang. Agak nya kenal kot suara daddy dia. 🤭😆 terhibur.

Sye mula2 pon mcm tu tpi sye mintak ayahnye kerap ckp ngan baby supaya baby kenal and skrg bila ayahnye pegang and panggil, baby mula gerak smpai ayahnye excited sgt🤣

Baby saya sama la klu saya selawat or zikir dia gerak smpai beralun perut mak dia.... Mgkin adik happy babah buat cmtu.... 😊 Syg kt anak babah...

masa 24 week baby Sya ni ikut waktu pulak.. tiap nk masuk magrib ke Mlm baby saya aktif betul gerak NY..smapi nk tido Pon tersedar.. SBB dia gerak2