Boleh suggest tak vitamin apa untuk ibu bf..harap dapat membantu

Nak cuba vitamin

2 Balas

Kena buat pemeriksaan kesihatan dulu tengok apa nutrien yg kurang pada puan. Baru doktor prescribed vitamin/ supplements apa sesuai dgn puan. Jika kita suka hati beli, maunya tak terkawal kencing macam saya beli multivitamin. Taubat dah beli vitamin sendiri kecuali asid folic dan Vitamin C. Vitamin C ni saya beli jika saya atau anak demam/selsema/ sinus.

3mo ago

Baik. Sama.

depends on sis nak vitamin untuk apa, sis ada kekurangan apa2 ke, pemakanan harian macam mana etc. tak semua orang sama jadi tak boleh main suggest macam tu je.

3mo ago

terima kasih beri pendapat