5 WEEKS 5 HARI

Hi nak bertanya kepada ibu2/mommy2 yang berpengalaman..Ini baby first saya, beberapa hari ni pinggang saya terasa lenguh sangat dan harini pula bahagian bawah perut sebelah kiri pula kadang2 akan terasa sakit..Dan saya juga perasan ada juga keputihan.. Adakah ini normal?

3 Balas

keletihan dan penat pada trimester pertama, keputihan sikit adalah normal. kuat ya mommy 💪

Haii sis kita sama date la... Hehe... Keputihan sikit2 should be oke... Bnyk kan rest oke...

Sis taknak pergi scan @ check dgn doc?

2mo ago

Boleh scan dh ke baru 5 weeks lebih hehe..