5 Week Cramp Bawah Perut

Hi semua.. Nk tnya normal ke awal kehamilan cramp bawah perut belah kiri? Kdg mencucuk sikit, lg terasa ble time nak tido jd lenguh sebelah badan.. Risau sbb first pregnancy pernah missed miscarriage..

7 Balas

Sama la, cramp tu jarang. Cuma sy lenguh satu badan bila nk tido malam. Tak selesa bila nk tido.

5y ago

Insyaallah. Aminn

Normal sebab rahim nak mengembang untuk baby. Semoga rezeki kita kali ni ❤

5y ago

Aminn ya rabalalamin.. 🤲🤰🥰

sy skrg 10 week msh lenguh2 .. tdo msti mengiring bru dpt pejam mata ...

Normal tu sis.. Kecuali ade bleeding cpt2 g hspital ye

Saya pun bgtu masa 4-5 week...tiba2 pendarahan..

5y ago

Pendarahan yg spotting tu ke? Lps tu kandungan mcm mna ok x?

Normal, sy pun sama

Normal. Sama macam saya