Sakit Pinggang

Saya dah 5w5d harini...harini pinggang sebelah kiri mula rasa sakit2.kadang2 tu seluruh pinggang juga sakit.harini pinggang sebelah kiri pula rasa sakit.ada tak bakal ibu2 yang sama macam saya...#seriusnanya #ingintahu

10 Balas

samala 2x gugur dh simptom yg sama,kandungan ke 5,tp 3x oregnnt xmabuk n mual cuma sakit pingang je..pregnant kali ni mmg bnyak nampak perlu rest yg lbh supaya bdn xstress dan sakit pinggang,berjalan lbhbskit xleh,diri lama skit xleh,baring lama pun xleh..moga kandungan kali ni dipermudahkan😊

1y ago

semoga kandungan kita bakal ibu2 ni sentiasa dalam keadaan baik2 saja sis🙏

saya pon dh 5w5d..saya demm teruk sakit semua bdn2..kpla sakit sngt2..sy nk tnye boleh ke mkn ubat panadol 2 biji bhya x pd kndungn?x thn sakit sngt nk mkn pn x boleh🥺

1y ago

seeloknya makan sebiji je sbb aritu saya 2kali makan 2biji, perut sengugut je kuat .. nasib takda apa

saya preg baru 5w3d saya cramp perut bwh ,kdng tdo pun pndi dtng , muntah muntah pun tk de lg , rasa mengidam pelik pelik pun tk dew lg ,memang mcm tu ke ?

1y ago

Saya muntah2 pun belum ada lagi sis.mual2 dan pening tu memang ada...kalau mengidam tu setakat ini pun belum ada lagi.saya harini dah 6w1d...

Lega baca thread ni semua ada simptom sama sakit belah kiri. Tp sye baru balik dari clinic doctor check air kencing kotor sbbtu sakit dkt situ.

1y ago

kencing kotor cuba amalkan makan buah tembikai. insyaAllah sembuh. cuma akan kerap kencing.

sama 5w. rasa macam senggugut. cramp dalam sampai ke pinggang. doktor bagitahu itu normal lagi2 fasa penempelan. tapi sakit lah juga 😂😅

1y ago

samaaa . smlm tgh tido boleh trbangun sbb rasa cramp perut . lps baca komen2 semua lega rasa . ingatkn saya sorang je

Sy 4week pun sakit pinggan sblh kiri..kadang nk jalan pun sakit..sekarang dah oky tapi perut plk rasa muall semacam je..🥹

sy pun sama sis.. sampai satu tahap saya tuam ice pack kat pinggang.. sakit sgt..

Hi kak, ya saya sama baru 5w dah rasa sakit pinggang yang kerap

Sana ngn saya sis. Siap demam2 lg..

1y ago

boleh ke mkn ubt panadol 2 biji?

sama