Due awal Syawal

Nak balik kampung ke tak? Due 16.4.24 nanti. Biasanya abang kakak awal +-1minggu. Kalau ikut tarikh mesti hari raya, atau sebelom raya. Rindu nak jumpa keluarga, sedara mara di kampung. Tapi kan musim raya di kelantan biasanya jalan jem. Nak balik Kelantan dah rempuh jem, nak datang KL rempuh jem lagi. Dah banyak tahun tak raya puasa di kelantan. Rindunya....

19 Balas

Sy 13/4/24. ni anak pertama, belum ada pengalaman lagi. selalunya anak pertama ni akan ikut due @ awal juga ya? risau, x tahu akan bersalin kat kampung @ bandar nanti.

sama la saya pun due 16.4 24 dok fikir jugak nk beranak di tempat kediaman, rumah mertua, atau rumah mak sendiri ahhahahha buntu memkikirkan,

Due saya 26.4 raya kedua balik terus kg kt melaka. Standby 3minggu awal. Duduk kt penang

sy due 20/4/24...yg first cukup 40weeks baru bersalin yg kedua xtau la tapi berpantang rumah mertua...

due sebelah ii 17/4/24 pun tk fikir raya walau anak first tkot ii baby minta kluar awal bulan 🤭

Saya due 20/4 Tapi duk rasa baby keluar awal Bulan 😂

7mo ago

Mesti sempat beraya sakan. Makan apa yg boleh,

Saya 2/4 ! Sebulan awal saya balik nk beranak di klate. Huhu.

sy jgka 9/4..agak2 nya sempat tk mkn ketupat/tapai pg raya

7mo ago

Raya 10 dan 11 kan. Kena buat awal kalau nak makan.

saya pun due 10.4.. buntu jugaaa