Balik kampung untuk bersalin

Sy kerja kl tapi nak balik bersalin kat kelantan. Jadi , sy patut balik ke kampung minggu ke berapa ye ? 37w tu awal sangat ke ? 🥺 sy risau terberanak awal sbb saya ada gdm #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Nk balik awal drpd 37 weeks pn blh.. lg better.. sb perjalanan jauh tu kl-klantan.. lgpn 37weeks tu dh dikire cukup bulan.. dh dkt2 nk bersalin..tp jgn dduk lame2.. kalau stop kt mne2 nt kne bangun n jalan2 skit..