Musim durian ni, siapa dah start teringin makan durian?

Voice your Opinion
Dah beli banyak kali
Masih tak jumpa kedai orang jual durian
Sedapnya makan pulut durian
Tak minat durian

574 respon

17 Balas

sllu musim durian msti mntk dgn husband tlg belikan..tp sejak pregnant nie lgsung xterliur nk mkn,bau je rsa busuk xblh nk tahan😅 , nk mkn pun risau sbb gula tinggi...sejak pregnant nie mmg betul2 control mkn bnda mnis...klau mnuman mnis mmg xmnum ..sblum pregnant lg mmg xsuka sgt mnuman mnis..air kosong sejuk je mnum..

favorite saya ni hari2 mesti nak pekena 2 ulas tapi kalau ikut nafsu nak lebih lagi haha. ada apa2 effect tak nanti ye risau jugak hmm sape ada pengalaman rasa badan macam mana

Suka sangat, hihi. Time preggy mkn 2 3 ulas je sehari, tapi dpt mkn hari2 haha. Sbb ada kebun durian

klau durian ni vitamin booster utk ibu hamil sayalah org pertama makan byk durian🤣

Saya teringin nak makan tapi beli durian crepe je hehehe asalkan dpt merasa

Ada la sekali 2 beli. Sangat mahal. Tapi nak makan sikit boleh la makan

suka sangat. tapi tak cukup duit nak beli. telan je la air liur. huhu

Saya. Sebab pakcik kongsikan durian di kampung dah gugur 😅

durian crepe je..tu pon mkn 2 ketul pastu muntah