Normal ke kalau baby 24 hari muntah susu dan ada kahak .. risau mommy hari hari mandi muntah.

Muntah susu dan lendir .

3 Balas

anak saya berkahak tapi dua kali jumpa doctor asyik kata normal for baby klu bunyi pernafasan dia mcm berkahak , anak saya siap muntahkan kahak lagi kdg dia batuk2 juga 3minggu dah mcm ni sy pun hilang akal dibuatnya rsau kena jangkitan kuman klu biar lama sgt , tapi dua kali jumpa doc sy pula seolah kena marah sbb cek jantung baby pernafasan smuanya okay dia kata . "takda pun bunyi "seolah diorg tak percaya apa yg sy kata , so nak p berubat dgn siapa lagi klu mcm ni , nanti sy bagi sapu ubat apapa klu jdi benda lain , saya juga disalahkan nnt , smpai rasa nak naik meroyan dibuatnya 🥲 . bunyi kahak tu makin kuat dan kerap juga anak sy buat muka mcm nak muntah lepas dia telan kahak tu . nak p refer doc lagi takut kena marah 😭😭😭😭😭.

2y ago

sedut ada juga kluar hingus dia , kdg smpai naik kering jdi taik hidung penuh lobang hidung dia 😂. sy skrg usahakan guna sterimar / dgn nasal aspirator , bolehlah bagi dia lega sikit tidur pun nyenyak okay terima kasih for information sis 😊😊😊 .