Muntah susu

Normal ka ank selalu muntah ja susu kadang2 ada sekali kahak...susu dah 1 jam lebih tapi 2 3 kali dia muntah mcm tu

3 Balas

Overfeed tuu mommy.. anak sy pun mcmtuu jgk.. masuk 4 bln baru laa ok.. just jeluak biasa jee.. dah xde muntah susu.. satu lagi tngok dia muntah memancut jauh ke x… kalau memancut jauh better refer doc.. maybe bby ade masalah penghadaman or ape2 jee.. sbb muntah memancut xnormal utk bby.. kalu muntah berserta kahak or tak, tuu dia overfeed..

9mo ago

Kalu muntah biasa dia overfeed jee tuu😊

hi sis, anak saya pun muntah susu bersama kahak. refer ke hospital doktor kata pheumonia. sis ada check dia punya pernafasan? kalau nafas dia okay dada tak berlekuk mungkin normal. kalau sis risau boleh check di hosp

9mo ago

yang penting dia masih aktif, nafas okay dan dada takda lekuk..mungkin kahak masa dia tak sihat haritu kot

barangkali overfeed