Adakah anda muntah selepas minum air gula ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1912 respon

25 Balas

time mengandung sy tak rasa apa2 time minum air gula,cuma pening sangat selepas tu..lps bersalin baru sy tau,manisnya air gula tu,Allah....tp lps tu tak pening pula n baby menyuau pn ok je

minum tnpa henti.. tip kakak saya lepas minum terus prgi tandas.. bukan muntah ye tpi kencing.. bagi dia keluar.. syukur ok smuanya

selepas 2 jam minum air gula dan settel ambil darah . sampai rumah baru muntah habis semua 😅 fuuhh legaa rasa. 😊

esok baru nak minum. hope xla sampai muntah. mohon doakan untuk dy ya. moga esok baik2 je la. 🤗

alhamdulillah tidak...kena minum air gula dengan teknik yg btl..in shaa Allah smua akan ok😉✌

3y ago

sm2 😉

sekali teguk tanpa berhenti 😅 siap bawak minyak cap kapak

Alhamdulillah, tidak #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Hampir muntah #TAPactiveusers #TAPSupermoms

hampir tp tahan sbb x nk minum bnyk kali

belum lagi. bulan april ni baru minum.