Kurangkan Sakit

Hello mumy tersayang.. Kalau dah 37 weeks sakit ari2 tu normal coz kepala bayi dah turun n akan hilang lepas delivered.. Tapi adakah cara untuk kurangkan sedikit rasa sakit tanpa makan ubatan? coz Sakitnya ya Ampunnn tak boleh bawa bincang.. Anak pertama dulu xda pulak rasa sakit2 mcm ni.. :)

1 Balas

normal sis xd ap ap yg bole kurg kn . kdg tu prtnde da ad bukaan sikit klau sakit dy kuat atau petnde janin lg besa dri sblm ni . xtntu . sy pn ank prtama kedua xsakit klau bby gerak dlm perot. tpi ke 3 ngilu btol d pundi kencing dn sakit je bwh tu. upe ny prgi hos jln da bkk 3cm tpi blom mse brsalin .

5y ago

ye amin . da ckop bln da pon tu sis . sy pon mse tu pon blom 37minggu lg . bru 35minggu tpi jln da bkk 3 .