Pregnant 13 weeks

Salam,saya baru pregnant 13 weeks hari ni,nak tanya normal ke sakit kaki terutama kawasan betis🥲sakitnya mcm cramp penat mcm tu,dan sakit punggung belakang padahal baru 13 weeks,dulu first baby xsama juga simptom mcm sekrng,boleh tau cara hilangkan ataupun kurangkan sakit,dah try urut kaki tapi masih rasa sakit tenat#pleasehelp #ingintahu

2 Balas

sama la. sy pun 2nd pregnancy ni sakit kt tulang punggung mcm 3rd trimester. nk pusing bdn time tidur mmg susah. tambah sakit kt urat belikat klu angkat ank. banyak angin dlm bdn bila tekan kwsn situ.

9mo ago

Ouh 👌🏻

kena banyakkan bedrest..