Berat Badan

Hey mummy's Tinggi 155cm Berat 56kg Change to get pregnant ke klu berat x sama gan berat badan of I check the BMI normal to this weight n this height. Tq mummy's

16 Balas

Saya tinggi 153cm. Sebelum pregnant berat 78kg. Lepas tu pregnant, alahan teruk sampai turun 8kg. Nak naik berat susah walaupun makan banyak, tapi baby elok je berat & membesar. Sekarang 7 bulan, dah dapat balik berat 78kg. Rasanya ada yang lagi berat pun boleh je pregnant. Cuma kena tengok waktu subur kita