CEPAT LETIH DAN MUAL

Hi mummy..saya prgnant ank ke 3..Anak pertama dan ke 2 saya trlampau rjin...xpernah rsa letih..Tapi prgnant yg no 3 ni cpt letih yg amat sangat...terlalu letih..penat...smpai nak buat sesuatu yang biasa pun saya blh penat...Mengapa ye? Dan saya setiap masa mual,nk mkn pun xde selera...mual sepnjang hari..tiap hari rasa yg sama...sampaikn selepas makan trus muntah balik...Boleh tak mummy kat sini suggest macam mne nk kurangkn rase mual..dan cepat letih ni...Ade ke mummy yg pernah mcm ni juga?

1 Balas

Cuba minum jus mamariam. Insyaallah dpt atasi alahan n keletehan