Badan rasa letih

Salam..hi semua. Sya xdak muntah mual pening pa cuma Nk tnya ada tak mummy da rasa letih bdn lenguh setiap hari? Sya rasa letih sepanjang hri. Ada petua atau mummy semua ada minum apa2 tak utk tambh tenaga.

2 Balas

Salam .. sy pregnant 14 weeks .. sama jgk x dak mual apa .. cuma letih ya Amat .. pantang sekejap rehat mesti lena .. normal ja .. tp x dak la ambik apa² supliment .. kalu letih just rehat ja ..

5y ago

Sya baru 7week. Betul pantng letk kepala lena terus. Tapi la banyak rehat semua kerja tk jalan jadi malas nak baring ja dh badan pun sakit.

Buat biasa je lh sis.. Mkn mcm biasa, bykkn yg berkhasiat

5y ago

Selalu buat mcm biasa tapi tulah selalu nk baring semua kerja rumah jadi lambat