Keputusan ultrasound 22 minggu

Ada x momies yg experience ukuran femur lenght (FH) kurang mengikut weeks umur baby? Ukuran yg lain semua okay. Please share

2 Balas

Femur length ni tulang peha kaki kan tak silap. Anak 1st saya dulu scan FL dia lari 2weeks sampai kena jumpa pakar. Ended up dia memang lahir kecik je 2.19kg, tapi lepas lahir tu okay je ukuran tinggi dia sampai sekarang umur 2tahun tinggi dia pon normal. Sis makan lah banyak protein and susu

1y ago

Masa tu i scan 27weeks. Masa scan tu lari sampai 2weeks memang doctor kata tak normal sebab tu kena jumpa pakar. Doctor sendiri yang bagi appoinment jumpa pakar. Btw i scan kk masatu. Semoga baby awak sihat, doa banyak2 ya!

femur lenght ni ukuran di mana ye

1y ago

Tulang paha