risau..

hi mummy2 sume.. now pregnant dh nak msuk 30 week.. nk tnya.. nape yer bile baring sblh kanan..dekat tempat anak panah tu akn rse skit mnyucuk2 mcm kne tekan dengan bnde tajam..tengah tidur pn trsdar sbab ttibe skit mnyucuk dekat situ..lgi laaa skit bile nk beralih cara baring dari kanan ke kiri..tapi bile bring belah kiri..ok je xde rse skit mnyucuk tu dtg..

risau..
1 Balas

sama la mcm sy mse pregnant dlu 😊 rse nye normal kot huhu, sbb baby dh mula membesar n menolak organ dlm bdn kita. cuma kita la yg rse tak selesa kan. be strong mummy!